Sortida de Novembre!

Aquest cap de setmana hem anat de sortida a la casa de colònies Artur Martorell a Segur de Calafell. Ens ha fet temps molt bo amb molt de sol i inclús alguns grups han pogut gaudir de la platja!

Aquest cap de setmana els Llampecs ens hem trobat un altre cop amb la Pringli, la Doretti i la Ruffli, les tres bessones, i amb elles hem tornat a visitar la biblioteca Piruleta. El bibliotecari sedentari ens ha renyat a totes i tots per fer massa xivarri i com a càstig, ens ha enviat a un conte. Allà, ens hem trobat la Ventafocs, que ens ha explicat la situació en què es trobava: ella viu amb la seva germanastra que és súper presumida i mentre ella es maquilla i es fa fotos, obliga a la Ventafocs a fer totes les feines de la casa. El dissabte, el príncep organitzava una festa i a la Ventafocs li feia molta il·lusió anar-hi perquè li encanta ballar i passar-s'ho bé, però la seva germana no li deixava.
Els Llampecs han vist que la seva nova amiga estava molt trista per no poder anar a la festa i l'han ajudat a camuflar-se perquè la seva germana no la reconegués i han aconseguit escapar-se de la casa. Després, han anat tots junts a la festa del príncep i s'ho han passat super bé! Hi havia jocs, música i fins i tot una pinyata plena de caramels!! Per la nit, han jugat al joc de la sardina fins que les campanes de les 10 han sonat. La Ventafocs ha explicat que havia de marxar ràpid perquè la seva germana no descobrís que havia anat a la festa. Ha donat les gràcies als Llampecs, s'ha acomiadat i ha marxat.
El diumenge, els Llampecs han tornat a la biblioteca i com el bibliotecari seguia enfadat, els ha tornat a enviar a un altre conte. Aquest cop han conegut la Carpa, un peix que els ha explicat que mentre nedava pel mar amb els seus amics una taca de petroli va aparèixer i va fer que se separessin. La Carpa s'havia quedat sola i per això els Llampecs han decidit ajudar-la a trobar els seus amics. Juntament amb la seva nova amiga, els Llampecs han caminat fins la platja i allà han pogut veure com estava de brut el mar on la Carpa vivia. Han trobat bombolles de sabó, oli petroli, fang fastigós i mitjons bruts. Després d'ajudar la Carpa a netejar-ho tot, han trobat els seus amics i la Carpa els hi ha agraït moltíssim.

El cap de setmana ha estat ple d'aventures i sorpreses i tots tenim moltes ganes de saber fins on ens pot portar la Biblioteca Piruleta, però sigui on sigui, segur que els Llampecs ajudaran els protagonistes a superar totes les dificultats.


Aquest cap de setmana els Correcas hem arribat a Dharma! Però quan ens pensàvem que ho teníem tot a l'abast, han aparegut de sobte tres persones misterioses que ens han revelat que Shana és un estat corrupte que robotitza a la població per a tenir-la controlada! Els tres individus, membres de la Resistència, han salvat als Correcas de passar per procés de deshumanització que els hi anaven els treballadors de Shana. Per comprovar si durant el temps que han viscut a Shana els hi ha quedat algun rastre d'humanitat, vam treballar valors humans com la confiança, la paciència o l'amabilitat. A més, els membres de la Resistència els hi han ensenyat el diari de Maverick (el seu creador), que a mesura que els fan el que diuen els missatges del diari, apareixen nous missatges; indicacions per a trobar els mestres que els ajudaran a acabar amb Shana! L'últim missatge indicava la data " 16/12/17"... Què passarà?


Els Llobatons aquest cap de setmana han tornat a Fínik, on s'han retrobat amb el detectiu, el Sheriff i la seva dona, la Matilda, i la Laila. Han passat una tarda molt entretinguda. Han aprés tres balls de country típics del poble. També han estat aprenent la seva llengua a la vegada que trobaven altres Llobatons amb qui compartissin gustos. Tot anava de meravella per a començar la festa però quan estaven ballant i rient el Sheriff ha caigut a terra. La Matilda se l'ha endut per descansar però tristament no ha pogut superar aquest dur cop. Tots i totes ens hem posat molt tristots i prometem investigar en la naturalesa de la seva mort! 
Per la nit vam estar tots junts jugant molt entretinguts al joc de matar amb camps i el diumenge al matí aprofitant el bon temps hem anat a la platja. Allà hem pres el sol, hem jugat amb la sorra, al pitxi i fins i tot ens hem mullat els peuets!!
Ens ho hem passat molt bé!




En aquesta Sortida els Tutous hem resolt un enigma que ens ha portat a descobrir un objecte amagat des de feia segles!! Era un joc anomenat Skandia i per descobrir quin secret amaga aquest joc hem de jugar-hi i guanyar. Però en començar-hi a jugar ens han passat coses ben estranyes... cada vegada que hem tirat el dau han aparegut una sèrie de proves que havíem de superar per poder seguir tirant! En la primera tirada hem arribat a Mundo Casino on hem hagut de demostrar els nostres coneixements en diferents proves d'enginy! En la segona i última tirada d'aquesta sortida hem arribat a la casella del Txangit on hem hagut de fer servir les nostres habilitats per aconseguir canviar tot d'objectes. Mica en mica, els Tutous anirem descobrint quines sorpreses ens esperen en aquest joc tan estrany però de ben segur que les superarem totes!



Aquest cap de setmana els Mendrucs han començat la seva missió que tractarà de tornar a capturar els 7 pecats capitals que s'havien escapat d'una capseta on estaven tots tancats! El primer que han anat a buscar ha estat la Gula, que els va afectar i van començar a agafar menjar de tot arreu perquè no es podien resistir. Però al final va aparèixer la Temprança i, amb l'ajuda de la piràmide dels aliments, va tornar tot a la normalitat. Després, van veure com l'alimentació suposa molts problemes actuals amb diferents dades i van acabar el dissabte fent una reflexió  sobre tot aquest tema. El diumenge van anar a Calafell a visitar la fira de les bruixes i a fer una activitat interactuant amb la gent del poble i fins i tot amb alguna bruixa que passava per allà! Aquesta petita gimcana els va ajudar a perdre la vergonya i a conèixer una mica millor el poble.
En resum, ha estat una sortida moguda i variada però alhora amb un rerefons molt reflexiu, i ha servit per començar un curs en el qual tractarem una sèrie de temes molt importants!



Els Çensus al llarg de la sortida hem seguit treballant amb el projecte del Calendari 2017/2018. Ja s'oloren els torrons i el tió ja s'està començant a engreixar, i per tan hem d'afanyar-nos a tenir-los llestos per a l'últim dia d'esplai. També hem tingut temps de fer diferents jocs  d'orientació, de cartes, de construcció.. per què no volem perdre el nen/a que tenim a dins!
No ens hem oblidat del Marc i el Martí, els primers Çensus en començar a ser premonitors, i els quals han superat la seva primera sortida amb gran èxit!



Post a Comment

Més recent Anterior