Sortida de Desembre

Aquest cap de setmana hem estat a Gualba, a la casa de colònies el Pinatar. Tot i el fred vam poder gaudir d'un cap de setmana genial preparant el que us ensenyarem dissabte que ve. Aprofitem per recordar a les famílies que quedem el dissabte 23 a les 11h del matí a l'escola Mare de Déu del Roser,  a Consell de Cent, 214. 



Els Llampecs hem conegut a l'Oncle Gilito que ens ha reconegut que passarà el Nadal sol perquè no té gaires amics i amigues. La nostra sorpresa ha estat quan ha aparegut el fantasma del seu passat i ens ha explicat que, quan era jove, havia robat a tots els seus companys i companyes i per això ara ningú volia estar amb ell. Després ha aparegut el fantasma del present i ens ha ensenyat que fa la gent a les seves esquenes, llavors Els Llampecs li han explicat que havia de canviar la seva actitud si volia compartir un Nadal amb la gent a qui estima, i ell s'ha adonat que havia de tractar-los bé per passar un Nadal com toca. Al final, gràcies al fantasma de la possibilitat, hem descobert com podria ser la seva vida si fes aquest canvi! La resta del cap de setmana l'hem dedicat a preparar la magnífica actuació de Nadal que us ensenyarem el dissabte vinent! 
Ha estat d'allò més profitós i hem fet activitats molt mogudes i molt divertides.






Els Correcas hem estat tot el cap de setmana treballant un dels valors més important dels humans: el Respecte!

La Carolina, mestra col·laboradora de la resistència dels Maverick, ens ha ajudat a adonar-nos com d'important és respectar el nostre entorn: tant la natura que ens envolta com les persones que ens acompanyen. Hem après a no contaminar i hem reflexionat sobre les relacions entre els companys, posant-nos objectius personals i procurant tractar-nos millor entre nosaltres.

Gràcies a tot el que hem après, el diari ens ha mostrat un missatge secret que ens confirmava que podíem avançar amb la nostra missió, que ara per ara segueix sent un misteri...
Diumenge vam fer una petita conclusió del respecte i vam estar assajant l'actuació de Nadal, que podreu veure el dissabte vinent! Ha estat un cap de setmana fred, però ens ho hem passat d'allò més bé :)





Dissabte els Llobatons vam estar durant pràcticament tota la tarda creant el nostre regal de l'amic invisible. Vam poder veure regals molt originals i de tota mena. Després vam estar preparant l'actuació que realitzarem dissabte de Nadal i vam estar practicant. A la nit, vam repartir els nostres regals fets a la tarda i vam estar ballant amb diferents coreografies. 
El matí de diumenge vam aprofitar les instal·lacions de la casa i vam poder jugar a bàsquet i altres jocs amb la pilota. Vam acabar el matí repassant l'actuació perquè ens surti perfecte dissabte! Esperem que us agradi!!!


En aquesta Sortida els Tutous hem seguit jugant al Skandia! Aquesta vegada el joc ens ha portat fins a un científic amb qui hem fet experiments d'allò més extravagants! A la nit ens hem connectat amb la natura tot fent una excursió pel bosc de la casa i també hem tingut temps de preparar la super actuació que farem aquest dissabte!!



Els mendrucs han preparat la super actuació per fer el dissabte vinent davant de les famílies! Per fer-ho han fet algunes activitats per conèixer una mica el context de fa 100 anys i tot seguit han començat a preparar la performance. A la nit van jugar a la matrícula amb els çensus i després van fer una petita reflexió mirant les estrelles amb la fresqueta de l'hivern. El diumenge al matí, seguint amb la seva missió de capturar els 7 pecats capitals es van enfrontar amb l'avarícia! Amb tots els objectes que podien aconseguir, havien de crear una ciutat i competir per a arribar a tenir el màxim domini, tot impedint que la resta de ciutats poguessin prosperar. Al final però, va aparèixer la caritat i van poder tornar a capturar el pecat. 




Aquest cap de setmana els çensus hem sigut poquets però no per això hem fet poques coses. Tot i el fred hem seguit treballant amb els projectes programats pel 1r trimestre, entre els quals acabar els últims detalls del calendari del 2018 (que vendrem el dia 23 després de les representacions de nadal). També hem tingut temps per preparar l'actuació de Nadal que esperem que sigui tan genial com sempre. Finalment vam aprofitar el diumenge per fer activitats més mogudes per poder sobreviure aquest fred que arriba als ossos mentre observàvem i coneixíem el petit però meravellós poble de Gualba.




Post a Comment

Més recent Anterior